Voor je het weet ben je een half jaar verder!

Het is alweer een half jaar geleden dat wij, in oktober 2015,  onze eerste Samen op Zondagbijeenkomst hielden. Het was best spannend: zouden er wel mensen komen? Hoe zou de sfeer zijn? Zouden er mensen blijven komen? Wat vinden onze bezoekers ervan? Nu, na zes bijeenkomsten hebben we een goede indruk van wat onze bezoekers ervan vinden. Wij hebben in februari de bijeenkomsten geëvalueerd en onze bezoekers zijn unaniem van mening dat het om een zeer geslaagd initiatief gaat. Met gevarieerde activiteiten en een goede sfeer. Natuurlijk vindt niet iedereen alle activiteiten even leuk maar…een volgende keer valt er weer wat anders te beleven. Wij zijn verheugd over de bijdrage die individuele Woudenbergers willen leveren aan onze bijeenkomsten, mede daardoor constateren wij dat het voorzien in een behoefte en dat het een gewaarde activiteit is.

Wij willen ook graag onze vrijwilligers die hieraan hun medewerking verlenen bedanken! Zonder hen zouden de bijeenkomsten niet mogelijk zijn.

Ook in het dorp zijn de reacties zeer positief: wij worden regelmatig aangesproken over Samen op Zondag en horen dan hoe blij men is met onze activiteit! Dat blijkt ook uit de sponsorgelden. Nog recentelijk ontvingen wij van Senioren Belangen een riante gift om gezelschapsspellen te kunnen aanschaffen. N.a.v. het bericht hierover in De Woudenberger ontvingen  wij van dhr. R. De Jongh een aantal spellen en een sjoelbak.

Het bestuur wil daarom aan iedereen laten weten hoe blij wij zijn met alle positieve bijdragen, die maken dat wij weten dat we op de goede weg zijn!