Kom Erbij Festival in september

Een belangrijke, terugkerende activiteit van de Coalitie Erbij  is het Kom erbij Festival in de Week tegen Eenzaamheid. Kom erbij Festivals maken een feest van ontmoeten. Leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingen zijn onvermijdelijk en heel belangrijk, daarom past het festival zo goed in de Week tegen Eenzaamheid. Ontmoeten is misschien wel het begin van veel meer.

Een Kom erbij Festival is in de eerste plaats gezellig. Tijdens de activiteiten van een Kom erbij Festival ontmoet je dorpsgenoten,  vertegenwoordigers van (vrijwilligers)organisaties en van bedrijven.

Coalitie Erbij Woudenberg zet zich al jaren in om eenzaamheid binnen Woudenberg te bestrijden. In eerste instantie door kennisdeling en het organiseren van de Week tegen Eenzaamheid. In 2015 is daarnaast de activiteit Samen op Zondag gestart. Elke 2e zondag van de maand is er een gezellige inloopmiddag in het Cultuurhuis.  En in 2016 is voor de eerste keer het Kom Erbij Festival georganiseerd.

Samen tafelen:

Op dinsdag 26 september organiseert de Coalitie Erbij een maaltijd in De Voorhof, van 17.00- 20.00 uur.

Kosten: € 5,-  per persoon. Lekker eten, gezelligheid en leuke ontmoetingen zijn de ingrediënten voor deze avond.

High Tea:

Op donderdag 28 september zal een High Tea worden gehouden in de Serre van Groenewoude, eveneens georganiseerd door de Coalitie Erbij. Kosten hiervoor zijn € 3,50 per persoon. Hiervoor krijgt u hartige en zoete lekkernijen, koffie en thee en natuurlijk een hoop gezelligheid. Ook bij deze activiteit staan ontmoeten en verbinden centraal. Bovengenoemde  activiteiten kunnen ter plekke worden betaald.

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring vanuit het Woudenbergse bedrijfsleven. Dit geeft aan dat velen de doelstellingen van de Coalitie Erbij Woudenberg ondersteunen.  Wij willen op deze plek dan ook niet nalaten om onze gulle gevers te bedanken!

Onze sponsoren:

Aannemersbedrijf Legemaat van Elst BV, HOOFDSPONSOR

Sportcafé De Camp

H.J. van Bentum B.V.

Hoveniers- en aannemersbedrijf De Bart

AH Woudenberg

De Loungerie

AV risico- en assurantieadviseurs

Keukengalerie Woudenberg B.V.

Jan Huisman Makelaardij en Hypotheken

Garage de Jonge van Dijk

Octavia Siertsema, aanbestedingsspecialist

DEG Financiële dienstverlening

Hotel Schimmel/Brasserie 1885

Autobedrijf Te Grotenhuis

Focus4u

U kunt zich opgeven, tot 21 september, bij Jeanine Schaling. Tel: 033-2863373

Ook de SWO, deelnemer van de Coalitie Erbij Woudenberg, organiseert een tweetal activiteiten:

Op vrijdag 22 september wordt van 14.00 tot 17.00 uur een Ouderenmiddag met Indoor Boerengolf bij de Weistaar georganiseerd, kosten € 7,50. Opgeven en betalen 12 september tussen 15.00 en 16.00 uur op het kantoor van de SWO , De Schans.

Op 27 september organiseert de SWO, vanaf 19.00 uur een modeshow in De Schans, toegang gratis.