Eerste bijeenkomst Samen op Zondag groot succes!

De organisatoren van de Samen op Zondag bijeenkomst zijn zeer tevreden: alles liep voorspoedig en de opkomst van alleengaanden was boven verwachting!

Samen op Zondag is een activiteit die wordt georganiseerd door Coalitie Erbij Woudenberg. Deze Coalitie kreeg diverse signalen dat de zondag “een erg lange, stille dag is”. Mensen die er uit willen maar buiten ervaren dat er niets te beleven is en niet altijd visite hebben waren ontzettend blij met een gezellige invulling van de zondagmiddag. Het belangrijkste was dat men in de gelegenheid kwam om met elkaar in gesprek te komen, ervaringen uit te wisselen.

Het was mooi om te horen hoe zes personen al een afspraak met elkaar hebben gemaakt om, ook buiten deze zondagmiddag om, elkaar te ontmoeten, aldus de leden van de organisatie. Ook wethouder Pieter de Kruif was onder de indruk van de grote opkomst. Daarnaast waren veel mensen bereid om zich hiervoor als vrijwilliger aan te melden. Ook Jeugd-Punt, de organisatie die jongerenwerkers levert voor Woudenberg, liet zich niet onbetuigd: onder begeleiding van één van die jongerenwerkers kwamen twee jongeren om te helpen met het serveren van koekjes en hapjes. Daarnaast was het hartverwarmend dat ook de middenstand van Woudenberg zich behoorlijk heeft ingezet om deze middag tot een succes te maken.

Deze Samen op Zondagbijeenkomsten vinden plaats op iedere tweede zondag van de maand van 14.30 tot 17.00 uur in het Cultuurhuis van Woudenberg.